به گزارش ایرنا، دكتر نسرین سلطانخواه ، پنجشنبه در نشست تخصصی بررسی توانمندی و مسایل پژوهشی استان بوشهر افزود: این كارگروهها باید با رصد اعتبارات علمی، فناوری و پژوهشی و متصل كردن آنها به مراكز علمی و دانشگاهی، اعتباراتی را كه قرار است در این حوزهها در استانها هزینه شود، به بهترین شكل مدیریت كنند.
وی بیان كرد: جایگاه كارگروه پژوهش بسیار بالاتر از آن است كه به محلی برای توزیع اعتبارات تبدیل شود و آنچه كه بر عهده این كارگروه است، تحقق خواسته رهبر معظم انقلاب یعنی ارتباط بین دانش و صنعت، تجاریسازی دستاوردهای علمی و فناوری و مدیریت منابع است.
سلطانخواه با اشاره به ظرفیتهای علمی، فناوری و پژوهشی استان بوشهر اظهار داشت: تلاشهای خوبی در این حوزهها دراین استان انجام شده و دردست اجراست به گونه ای كه این استان در جشنواره علم تا عمل ، توانمندی قابل قبولی را از خود ارایه كرد و طرحهای خوبی برای تجاریسازی به نمایش گذاشت.
معاون رییس جمهوری اضافه كرد: شماری از این طرح ها از جمله طرح نانو، زیستفناوری و انرژیهای نو مورد حمایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری قرار گرفت.
سلطانخواه در ارتباط با برنامههای این معاونت در سال آینده گفت: رویكرد ما در دوره جدید در ارتباط با پاركهای علم و فناوری، حمایت از شركتهای دانشبنیان مستقر در پاركهاست.
وی اضافه كرد: شركتهایی كه رشد یافته و به مرحله تجاریسازی رسیدهاند و دنبال راهی برای دستیابی به بازارها هستند از جمله شركت های مورد حمایت این معاونت به شمار می آیند.
استاندار بوشهر نیز دراین نشست گفت: تمركزگرایی اعتبارات پژوهشی استانها را برای فعالیت در این عرصه با مشكلات زیادی مواجه كرده است.
محمدحسین جهانبخش افزود: این مشكل، دامنگیر همه استانهای كشور است و انتظار داریم برای رفع این مساله به طور ریشهای و اساسی، اقدامی موثر انجام شود.
مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر نیز اظهارداشت: نیمی از جمعیت جامعه ما را دختران و زنان تشكیل میدهند كه نیم دیگر جامعه را نیز تحت تاثیر خود قرار دادهاند.
زهرا عرفان اضافه كرد: با توجه به این مهم، اختصاص بخشی از اعتبارات به صورت اختصاصی برای حمایت از دختران و زنان نخبه امری ضروری است.
وی ادامه داد: تلاش ما این است با جذب اعتبارات مناسب مسایل، مشكلات و اولویتهای این قشر را مورد بررسی قرار دهیم. ك/2
7209/539 /679